Gilla oss på Facebook        


 

 

 

VGWBälte®Extension

Storsäljaren i Sverige!

Få produkter har fått så många nöjda kunder som VGWBälte®Extension. Ergonomiskt utformad för hund med mjuka remmar. Förutom att Extension motverkar snedbelastning, negativ påverkan på rygg och nacke så är VGWBälte®Extension känt för att ge hunden en lugnande påverkan på promenader.

Finns i färgerna svart, blå och röd.
Extension finns i åtta storlekar, från XXS till XXXL.

 

 

VGWBälte®Human Pro

VGWBälte®Human Pro

VGWBälte®Human Pro är ett enkelt bälte som passar dig som joggar, skjuter barnvagn eller vill ha bägge händerna fria vid promenaden med hunden. Med VGWBälte®Human Pro avlastar du rygg, axlar och armar. Tillsammans med Extension och Leash får du en mycket behaglig tur med din hund! Finns i färgerna svart, blå och röd. 

 

 VGWBälte®Beginner

Det har samma funktion som VGWBälte®Extension, med anatomiskt rätt uppbyggnad och koppling fram på bogen. VGWBälte®Beginner är enklare och i en lägre prisklass i jämförelse med VGWBälte®Extension. Den är framtagen för att möta det behov som finns hos hundägare med valpar och unghundar som snabbt växer ur ett VGWBälte®Extension. Valpägare har avvaktat med att köpa ett VGWBälte®Extension eftersom hunden fortfarande växer. Nu kan vi även erbjuda de växande hundarna ett anatomiskt bälte genom detta alternativ.

Beginner har inte möjligheten att byggas på med tillbehör och saknar tyg. Det lanseras i färgerna rosa, ljusblått och svart.

 

 

VGWBälte®BeCare

VGWbälte stödjer Gula hund. En gul scarf visar att hunden behöver lite mer utrymme. BeCare är en gul scarf som enkelt knäpps runt hundens hals de tillfällen i livet hunden behöver lite extra utrymme och hänsyn. Det finns även plats för eget tryck.  Storlek 2: 25 -40 cm, Storlek 3: 40 - 65 cm (Läs mer om Gulahund på www.gulahund.se)


VGWBälte®Leash

Elastiskt, handflätat koppel, för att undvika hårda ryck. Gör funktionen i VGWBälte®Extension ännu bättre! Specifikt för detta koppel, är att det är helgjutet och har den svensktillverkade BGB-haken, vilket ger bästa hållbarhet. Kopplet finns i två utformningar; ställbart och standard samt har tre olika storlekar Small, Medium och Large.

Det ställbara kopplet kan ställas från ca 75, 110 till 150 cm. Hake i bägge ändarna. Standardkopplet är som längst 200 cm. Hake i ena änden och handtag i den andra.
Kopplet finns i svart eller svart/vit flätning. VGWBälte®Tracking

Tillbehöret för dig som aktiverar din hund med spår eller sök. Fästes på det befintliga VGWBälte®Extension och ger hunden ett bra anatomiskt stöd under arbetet.
Sitter mycket bra även om hunden skulle vända runt i spåret. Tracking finns till alla raser, oavsett storlek! Alla hundar kan jobba med nosen!

 

 

VGWBälte®Flexilegs

VGWBälte®Flexilegs

Benreflexer gör att din hund syns ännu bättre i mörkret.
Fästes med kardborreknäppning för bästa passform. Säljes i 2-pack och finns i storlekarna Medium, Large och XLarge.

 

 

VGWBälte®Holders

VGWBälte®Holders

Tränar du Rallylydnad? Eller agility? Våra skylthållare är en succé bland hundägare och klubbar som tränar och tävlar  i Rallylydnad. Hållaren är tillverkad i aluminium, är ca 20 cm hög och väger endast 10 gram! Skylthållarna säljes endast i 10-pack.

VGWBälte®Hjärtan

VGWbälte hjärta. En aktiveringsleksak som tagits fram till förmån för forskning på friskare djur tillsammans med SLU. Göm godis eller mat under locket eller i de två fickorna för att ge hunden lite mer utmaning. 100% polyesterfleece ger stor hållbarhet. Polyesterfyllning. Tvättas i 40%.

 

 

VGWBälte®Rat Trix

VGWBälte®Rat Trix

Aktiveringsleksaken Rat Trix har en svans med två fickor och en hålighet i kroppen att lägga godis i.
Svårighetsgrad 1.
Rulla ihop svansen och stoppa in den i kroppen och din hund har ett svårare problem att lösa.
Svårighetsgrad 5

 

 

VGWBälte®Twisted Snake

VGWBälte®Twisted Snake

Den flätade ormen är en enklare variant av Snake Pockets. Tyget är vikt vid flätningen för att gömma godis i. För att försvåra så kan du helt enkelt knyta en knut på ormen. Twisted Snake är mycket bra att använda som alternativ till hårda kampleksaker. Kamplek med denna och hunden får bättre känsla i munnen! Svårighetsgrad 1 till 3.
 VGWBälte®Snake Pockets

Ormen Snake har sex fickor på magen att gömma godis i.
Svårighetsgrad 1
Rullas ihop och fästes med kardborreband för att försvåra ytterligare för hunden.
Svårighetsgrad 3.

 VGWBälte®Chickens

Ny aktiveringsleksak gör hunden glad till Påsken!
Göm godis eller mat i fickorna och låt hunden få lösa problemet. 100% polyesterfleece ger stor hållbarhet. Polyesterfyllning. Tvättas i 40%.
Tuppen 22 x 11 cm
Kycklingen 15 x 11 cm

 

 

VGWBälte®Smart Cards

Kortleken som hjälper dig att aktivera din hund på promenaden! Ta med dig kortleken på promenaden i fickan, dra ett kort och aktivera hunden efter instruktionen. Lätt och roligt för både dig och din hund!

OBS! Lanseras vintern 2013