top of page

HUMAN PRO

ENKLA MIDJEBÄLTET FÖR FRIA HÄNDER

  • Tre ringar för kopplet, höger, vänster eller bak

  • Hållbara remmar i polyester

  • Forshedas svetsade och nickelfria ringar

  • ITW lås för bästa kvalitet

  • Enkel design

  • Perfekt för joggingturen

  • Ger dig fria händer 

  • Avlastar rygg, axlar och armar

Joggar du med din hund? 

 

Av erfarenhet vet vi att joggingturen med hunden kan vara en utmaning, Kopplet trasslar sig och du kan inte använda rätt teknik med armarna eftersom du håller i kopplet. År 2013 blev vi kontaktade av arrangören för Hundlöpet, en löptävling med hund, som frågade om vi kunde ta fram en produkt som passade ypperligt för joggare. Efter en del analyserande och funderande och testande så skapades till slut Human Pro. 

Designen

 

Vid designbordet fanns ett syfte att skapa ett midjebälte som skulle ha bästa kvalitet och funktion med flera ringar att fästa kopplet i. Joggare vill gärna koppla hunden vid sin sida och ibland även bak eftersom kopplet då inte stör och slår mot benen. Marknaden har ett stort utbud av midjebälten, så vi bestämde oss för att göra ett enklare bälte med ett lägre pris men ändå ha samma goda kvalitet som resten av VGWBälte produkterna.

Avlastar axlar och ryggen

 

Human Pro rekommenderas också till dig som behöver avlasta rygg, axlar och armar. Eftersom du kan koppla hunden på både höger och vänster sida så passar det också perfekt till promenader där du behöver ha händerna fria. Tillsammans med vårt halvelastiska koppel Leash och våra hundbälten så får du en mycket bekvämare promenad. 

Dogathlon

 

År 2019 sponsrade VGWBälte två Dogathlon tävlingar med både priser och köp av hinder. VGWBälte har som policy att förespråka aktiviteter som syftar på god hundhållning där hunden stimuleras både fysiskt och psykiskt. Dogathlon är precis en sådan aktivitet.

 

Johan_o_Järven.jpeg

Johan och Järven i sponsrade produkter; Human Pro, Leash ställbar och Pioneer,poserar på VGWBältes hinder. Matfors Dogathlon 2019. Fotograf My Rosenholm

bottom of page