top of page
Barn med valp.png

FÖR DIN VALP

Och goda råd för hur du kan ta hand om din valp på bästa sätt

Det allra bästa

Beginner - en riktigt bra sele till de allra minsta

Och goda råd för hur du kan ta hand om din valp på bästa sätt

IMG_6307_edited.png

Grattis till valpen! Med våra råd kommer du kunna göra mycket gott för din valp, se längre ned på sidan. Men först - låt oss berätta om vår unika och skonsamma sele för din lilla valp som växer fort - Beginner!

 

Beginner är speciellt framtagen för att skona små valpar som växer fort. Selen minskar din valps möjlighet att dra i kopplet, samtidigt som den stärker hundens fysik.

 

Den ger också valpen lugnande signaler, vilket kan minska hundens stressnivå. Samtidigt har hunden hela tiden fria andningsvägar och kan röra sig helt naturligt. 

 

Även om hunden är liten och draget kanske inte alltid känns så tungt för ägaren, kan det skada hunden om du använder fel produkter. 

Beginner är perfekt för den lilla valpen då selen är:

 • Ger hunden fria andningsvägar

 • Anatomisk och skonsam

 • Avstressande för hunden

 • Följsam efter hundens eget rörelsemönster

 • Stärker hundens leder och muskler

 • Smidig att sätta på

 • Ställbar när hunden växer

Beginner har också, precis som våra andra produkter, starka och följsamma remmar, samt nickelfria ringar. Selen är tvättbar i 40 grader. 

Varmt välkommen att beställa! Du kan också med fördel köpa till vårt koppel för att få bästa resultat. Samt leksaken Snake som ger din valp utmanande hjärngympa och minskar stress.

Tips för dig som har hundvalp

Att välkomna en hundvalp i ditt liv är en underbar upplevelse! Samtidigt krävs det också mycket engagemang och ansvar för att din lilla hund ska få det så bra som möjligt. Här får du lite tips på saker som är viktiga att tänka på:

 1. Rätt kost: Se till att din valp får en balanserad och näringsrik kost som passar dess ålder och ras. Prata gärna med en veterinär för att välja rätt typ och mängd av foder för att stödja din valps tillväxt och utveckling.

 2. Socialisering: Exponera din valp för olika människor, platser och situationer för att bygga upp dess självförtroende och sociala färdigheter. En väl socialiserad hund är oftast mer anpassningsbar och mindre benägen att utveckla rädslor och aggressivitet. Tänk på att göra det i små doser för att inte stressa hunden.

 3. Utbildning och träning: Börja träna din valp tidigt för att etablera goda vanor. Positiv förstärkning är ett effektivt sätt att belöna önskat beteende och stärka bandet mellan dig och din valp.

 4. Säkerhet i hemmet: Skapa en trygg och hundvänlig miljö i ditt hem genom att undanröja farliga föremål och giftiga ämnen. Se till att din valp har tillgång till sina egna trygga utrymmen, som en hundbädd eller korg.

 5. Motion och stimulans: Hundar behöver regelbunden motion och mental stimulans för att vara friska och lyckliga. Planera dagliga promenader, lektider och interaktiva aktiviteter för att möta din valps behov av motion och stimulans.

 6. Kärlek och uppmärksamhet: Ge din valp kärlek och uppmärksamhet varje dag. Hundar är sociala varelser och behöver känna sig älskade och involverade i familjens liv för att trivas.

 

Genom att investera tid och energi i din hundvalp kommer ni att skapa en stark och ömsesidigt givande relation som varar livet ut.

valp3.png

VALP

 

Ge din valp våra mest skonsamma produkter och njut av en glad hund som är nyfiken på världen.

image.png

ANTIDRAG

 

Köp bästa selen för mindre drag och behagligare promenader med din hund.

spår.png

SPÅR

 

En fantastisk spårsele som gör spår till en ännu roligare aktivitet, för både dig och din hund!

simma.png

SPORT

 

Cykla, simma, träna agility och mycket mer med vår flexibla sele speciellt framtagen för sport.

bottom of page